Despre noi

Echipa noastra este formata din reprezentanti de vanzari, consultanti tehnici si echipe de montaj special instruite de producator, pentru a asigura livrarea unor proiecte de calitate si satisfactia partenerilor nostri

Experienta

Cu o activitate inceputa in anul 2009, Rocavera este unul dintre pricipalii furnizori de hale si corturi cu structura usoara din aluminiu, ce pot fi utilizate ca depozite, baze sportive sau la diverse evenimente. Rocavera este unic importator in Romania al produselor Protan-Elmark, companie poloneza cu capital norvegian, cu traditie la nivel European in acest domeniu. Toate proiectele pe care le desfasuram se aliniaza la standardele europene de calitate si la specificatiile fiecarui beneficiar.

Parteneriate

Compania noastra are parteneriate cu companii companii de traditie la nivel local si european, cum ar fi Marma Polskie Folie – https://www.marma.com.pl/ , Altaterra https://www.altaterra.eu/ ( ferestre de mansarda ), Wetterbest https://www.wetterbest.ro/ ( tigla metalica si tabla cutata ), Terasteel https://www.terasteel.ro/ ( panouri termoizolante ) care ne asigura un portofoliu complet de solutii complete pentru proiectele Dvs.

De-a lungul activitatii, am desfasurat proiecte pentru numeroase companii importante la nivel national si international, printre care :

 

Agricola Axintele Chemtransfert DS Smith Maschio Gaspardo Pepsi Romania Schlumberger
Auto Alex Coca Cola HBC Evora Center Nutriva / Safir Romcarton & Ambro Vox Profile
CE Minibus Continental Gealan Romania Pentarom Rondocarton Vrancart

Investitii

Din dorinta de continua dezvoltare, in anul 2018 am hotarat investitii de peste 1.5 mln Euro intr-o baza operationala de 17.000 m2, in Baicoi, jud Prahova, in care puteti viziona diversele tipuri de constructii pe care le furnizam : hale de depozitare, hale industriale, corturi’ de evenimente. De asemenea, avem in permanenta disponibile in stoc variante multiple de hale tip cort, pentru livrare imediata sau inchiriere.
Compania noastra are si un al doilea domeniu de activitate, oferind o gama variata de produse din piatra naturala ( marmura, granit, travertin ), avand si posibilitatea de a prelucra la comanda pe utilaje de ultima generatie. www.rocavera.ro
Va asteptam la sediul nostru pentru o vizita in showroom, unde puteti vedea atat gama variata de materiale din piatra naturala, cat si variantele de constructii modulare tip cort pe care le oferim.

Comunitate

Inca de la inceput, unul dintre principalele obiective ale actionarilor a fost sprijinirea comunitatii locale, atat prin crearea de locuri de munca si colaborarea cu furnizorii locali, cat si prin desfasurarea de proiecte sociale in orasul nostru. Printre acestea se numara dotarea bibliotecilor si laboratoarelor de informatica ale scolilor din oras, burse pentru copiii cu rezultate deosebite, reabilitari si dotari ale spitalului local si nu numai. Suntem determinati sa continuam aceste demersuri si dorim ca prin activitatea noastra sa fim un factor pozitiv in comunitatea noastra.

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.