Serviciile noastre

Satisfactia clientilor reprezinta obiectivul nostru principal. De aceea, avem peste 100 de clienti multumiti la nivel national, care ne recomanda si revin pentru a dezvolta impreuna noi proiecte. Pentru a mentine acest grad inalt de satisfactie, punem la dispozitie o gama de servicii care va fac viata mai usoara, atat inainte, in timpul, cat si dupa instalarea halei Dumneavoastra.

Vezi serviciile

Consultanta si Documentatie tehnica

O cat mai buna informare si planificare asupra investitie pe care intentionati sa o faceti va asigura evitarea oricaror surprize neplacute si duce la realizarea cat mai rapida a proiectului Dumneavoastra. De aceea, va oferim inca de la primul contact consigliere in a allege solutia optima pentru necesitatile Dumneavoastra ( dimensiuni, budget, utilizare de scurta sau lunga durata, regimul local de construire ). Fiecare constructie este insotita de o documentatie tehnica elaborata de producator, care contine toate informatiile necesare pentru obtinerea avizelor. Un mare avantaj al halelor demontabile cu structura usoara este caracterul lor temporar. Astfel, autorizarea lor este mult mai facila si putin costisitoare comparativ cu cea a constructiilor definitive.

Cu toate acestea, pentru a minimiza riscul, documentatia tehnica a proiectului poate fi oferita inainte de a comanda hala, pentru ca Dumneavoastra sa puteti face toate verificarile de care este nevoie.

Transportul si instalarea

Prin produsele pe care le promovam, obiectivul este de a oferi clientilor nostri o experienta cat mai lipsita de stres si solutii rapide pentru provocarile cu care acestia se confrunta. In acelasi spirit ne-am dezvoltat serviciile, putand organiza livrarea constructiilor direct in santier, cat si instalarea sau dezinstalarea acestora. Echipele noastre de montaj sunt au realizat peste 100 de proiecte la nivel national si sunt special instruite pentru a asigura o instalare conform standardelor producatorilor parteneri.

Solutiile pe care le propunem sunt constructii temporare, modulare, ce pot fi instalate atat pe pamant compactat, cat si pe platforma betonata, centura perimetrala din beton, sau fundatii de beton.

In santier, profilele de aluminiu sunt asamblate la nivelul solului, conform documentatiei tehnice puse la dispozitie. Asamblarea elementelor constructive este rapida si are un grad redus de dificultate, intregul proiect fiind gandit in spiritul standardizarii si simplificarii. Odata asamblate la nivelul solului si in functie de dimensiunile constructiei, ansamblurile se ridica manual sau cu ajutorul utilajelor : motostivuitor, macara, nacela. Aceleasi instrumente sunt necesare si in etapa de instalare a invelitorii si peretilor.

In cazul in care beneficiarul are propria echipa de instalatori, acesta isi poate instala construcia in regim propriu, beneficiind de asistenta specializata a unuia dintre reprezentantii nostri pe parcursul lucrarilor.

Indiferent de situatie, echipa noastra este pregatita sa indeplineasca cele mai exigente cerinte in sa ofere solutiile potrivite pentru realizarea proiectelor dumneavoastra intr-un timp de constructie redus la o calitate ridicata si la un pret competitiv.

Mentenanta

Unul dintre avantajele majore ale halelor metalice il reprezinta resursele minime ce trebuie investite de catre beneficiar in intretinerea constructiei.
Pentru a asigura mentinerea performantelor este necesar ca la anumite intervale de timp sa fie executat un set de actiuni de intretinere. Printre aceste actiuni se numara :
– Verificarea integritatii elementelor structurale : stalpi, grinzi
– Verificarea elementelor de ancorare si tensionare
– Verificarea elementelor conectoare si strangerea suruburilor
– Verificarea si curatarea invelitoarei din membrana PVC
Aceste actiuni sunt descrise in detaliu in cadrul documentatiei tehnice puse la dispozitie odata cu predarea halei si pot fi executate de catre specialistii nostri, la cererea clientului. Ca alternativa, la predarea halei reprezentantii nostri efectueaza o instruire a beneficiarului cu privire la mentenanta constructiei, acesta avand posibilitatea de a executa aceste actiuni in regie proprie.

Reparatii si modificari

De multe ori, in timpul exploatarii, pot aparea diverse distrugeri ale halelor : de exemplu, un motostivuitor poate lovi un stalp sau un perete, fie el din membrana PVC, tabla sau panou termoizolant. Un avantaj al constructiilor oferite de compania noastra este posibilitatea de a inlocui orice element cu pierderi minime. In orice astfel de situatie, ne puteti trimite toate informatiile necesare, iar de restul de ocupam noi.

Pentru ca afacerea Dumneavoastra evolueaza, exista posibilitatea ca ulterior instalarii halei sa doriti extinderea sau modificarea acesteia. Datorita modului de proiectare al structurilor noastre, este posibil ca in timp sa adaugati sau sa dezinstalati elemente intr-un timp foarte scurt si la costuri minime. Reprezentantii nostri va vor sta la dispozitie pentru a gasi solutiile optime, pe tot parcursul exploatarii halei.

Un alt avantaj major al halelor cu structura usoara este faptul ca acestea pot fi demontate si mutate intr-un alt spatiu, intr-un timp foarte scurt si cu costuri minime. Echipele noastre de tehnicieni pot asigura operatiunile viitoare de extindere, modificare sau mutare a halei.

Contact

Ia legatura cu unul dintre reprezentantii nostri

Adresa: Str. Infratirii 111, Baicoi, Prahova      |      Telefon: 0755 305 305     |      Email: office@halesicorturi.ro

sau completati formularul de mai jos, si va sunam noi!

4 + 7 =