1. Locatia

Este important sa va alegeti locatia unde v-ati dori sa se petreaca evenimentul special din viata dumneavoastra. Avantajul pe care vi-l ofera inchirierea sau achizitionarea unuia dintre corturile noastre consta in flexibilitatea dumneavoastra in alegerea locatiei si posibilitatea amenajarii de la zero dupa gusturile proprii.

Pe langa alte considerente, trebuie sa aveti in vedere si urmatoarele aspecte atunci cand alegeti locatia:

  • Confirmarea ca in locatia respectiva poate fi amplasat un cort si pot fi organizate evenimente
  • Verificati daca nu cumva exista restrictii in ceea ce priveste zgomotul in zona. Anumite zone din tara sunt restrictionate la un anumit numar de decibeli

  1. Tipurile de evenimente pe care doriti sa le organizati

Corturile noastre pot fipersonalizate astfel incat sa poata gazdui evenimente diverse, cum ar fi : nunti si botezuri, teambuilding-uri si conferinte, evenimente corporate, concerte sau diverse competitii sportive sau de dans. In functie de tipul evenimentului, corturile noastre pot fi personalizate cu luminatoare, pereti cortina, intrari, tamplarie si fatade de sticla, instalatii de lumini si sunet, instalatii de climatizare, etc.

 

  1. Numarul invitatilor

Daca va orientati catre inchirierea sau achizitionarea unui cort pentru a organiza nunta, conferinta sau un alt eveniment, trebuie sa tineti cont si de numarul invitatilor, un criteriu important atunci cand calculam marimea cortului ce se potriveste exact pentru cerintele dumneavoastra. Corturile noastre sunt modulare, astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca daca aveti un numar mare de invitati, cortul putand fi extins si ulterior instalarii sale, prin adaugarea de module suplimentare.

 

  1. Stabilirea bugetului

Asa cum am mentionat deja, exista posibilitati multiple de personalizare a corturilor noastre.

Puteti alege un cort simplu, care nu necesita incalzire, pentru evenimentele din perioada de vara, sau un cort termoizolat in care puteti desfasura evenimente pe tot parcursul anului.

Putem oferi si corturi de mici dimensiuni pentru receptia invitatilor; un cort pentru amplasarea meselor sau un cort pentru zona de dans + zona de servit masa. Toate aceste detalii reprezinta aspecte importante in determinarea marimii cortului si, astfel, a preturilor.

Noi va punem la dispozitie o oferta personalizata, in urma unei intalniri in care vom stabili care sunt cerintele dumneavoastra, iar din cadrul ofertei puteti sa alegeti varianta de pret care va avantajeaza. Avand in vedere ca un aspect important pentru un asemenea eveniment important este insasi calitatea serviciilor si produselor oferite, va putem garanta ca la noi veti gasi cele mai bune oferte in ceea ce priveste raportul calitate-pret!