Pe masura ce industria se tot dezvolta, devin din ce in ce mai avantajoase spatiile cu suprafata utila cat mai apropiata de cea construita. Asadar, o varianta practica sunt halele modulare, datorita conformatiei lor care ofera in interior un spatiu liber pentru a fi utilizat de client exact asa cum isi doreste. Avantajul este prioritar in fata halelor cu structura de rezistenta grea, avand in vedere ca nu este nevoie de atat de multe hartii si avize, iar modificarea unei hale modulare este mult mai usoara, rapida si mai putin costisitoare.

 

Tot spatiul liber dinauntrul halei poate fi amenajat si compartimentat exact dupa nevoile clientului si usor adaptat in cazul in care apar modificari neprevazute in ceea ce priveste evenimentul pentru care se pregateste.

  1. Montaj simplificat si rapid

Halele modulare pe care le furnizam sunt livrate paletizat, organizat si sunt insotite de documentatia completa, facand astfel ca munca de instalare a echipelor noastre specializate sa fie mult usurata. Mai mult, elemente structurale (stalpi, grinzi) sunt din aluminiu, fiind usor de manevrat pe santier. Toate acestea ne permit sa montam pana la 500 m2 de hala intr-o singura zi.

  1. Interior complet liber

Spre deosebire de corturile traditionale si halele construite, halele noastre modulare se sprijina complet pe structura perimetrala, astfel eliberandu-va dumneavoastra interiorul de orice stalpi de sprijin care sa va obstructioneze vederea sau sa va ia din spatiul util. De exemplu, in cazul unui eveniment de divertisment, participantii vor avea vedere libera din orice loc ar sta.

  1. Modularitatea

Avantajul major pe care vi-l prezinta o hala modulara, este insasi modularitatea acesteia. Acest atribut ii confera flexibilitatea pe care oricine si-o doreste. Cu totii stim ca este greu ca orice eveniment sau investitie sa iasa exact cum ne-am planuit in minte, asadar, avem nevoie sa fim flexibili si sa invatam sa ne adaptam circumstantelor neprevazute care apar cand ne asteptam mai putin. Faptul ca hala de care dumneavoastra aveti nevoie se poate adapta noilor planuri, este unul dintre aspectele care pozitioneaza aceasta gama in topul preferintelor clientilor.

  1. Protectie impotriva vremii nefavorabile

Vremea este unul dintre aspectele importante in majoritatea activitatilor pe care le intreprindem. Halele noastre sunt concepute pe o structura extrem de rezistenta, si acoperite cu materiale menite sa reziste in orice vreme nefavorabila. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji in privinta conditiilor meteo – halele noastre pot fi adaptate astfel incat sa fie utilizate chiar si in timpul sezonului rece.

  1. Posibilitatea compartimentarii interiorului

Avand in vedere ca halele noastre isi regasesc sustinerea in propria structura si astfel nu avem nevoie de stalpi suplimentari in interiorul acestora, compartimentarea poate fi executata dupa necesitatile si bunul plac al clientului.

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

 

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro