Printre principalele avantaje ale halelor cu structura usoara modulara se numara flexibilitatea in utilizare si rapiditatea cu care acestea pot fi montate si demontate.

Aceste caracteristici au fost apreciate in mod special de catre operatorii din piata bauturilor, fiind cunoscut faptul ca acestia au un necesar semnificativ de spatiu de depozitare, atat ca volum, cat si ca raspandire geografica.

Fie ca discutam despre branduri cu renume Mondial (Coca-Cola, Pepsi), companii importante la nivel national (La Fantana), sau despre companii de distributie bauturi (B&B, Cord), companiile din domeniul bauturilor au considerat solutiile noastre potrivite pentru necesitatile activitatii lor si ne-au devenit parteneri de-a lungul timpului.

Pentru a consolida aceste parteneriate, ne-am adaptat continuu gama de produse si servicii, oferind, printre altele, urmatoarele facilitati:

  • Inchiriere pe termen scurt si mediu (3-6 luni)
  • Inchiriere pe termen mediu si lung (de la 6 luni pana la 5 ani)
  • Consultanta tehnica permanenta
  • Mentenanta: spalare corturi, revizii anuale, inlocuire piese lovite in exploatare
  • Operatiuni de demontare si remontare

O astfel de operatiune s-a desfasurat recent, cand unul dintre partenerii nostri si cel mai mare producator de bauturi racoritoare din tara, a luat decizia de a demonta doua dintre corturile din incinta sa din Ploiesti, dupa aproape 5 ani de utilizare. Unul dintre corturi a fost demontat, paletizat si transportat de tehnicienii nostri pana la Timisoara, la un alt punct de lucru al beneficiarului, unde a fost montat din nou. Cel de-al doilea cort a ramas in aceeasi incinta din Ploiesti, fiind montat intr-o alta pozitie, mai potrivita noilor cerinte ale Beneficiarului.

Toate aceste operatiuni au fost realizate pe parcursul a doua saptamani, afectand minimal activitatea beneficiarului si rezolvand intr-un timp foarte scurt o urgenta de natura logistica. Mai mult, intregul pachet (structura, elemente de conectare, invelitoare PVC) a putut fi reutilizat fara a necesita reparatii sau inlocuiri de piese, minimizand in acelasi timp costurile suportate de Beneficiar.

La finalul lucrarilor a fost realizata si revizia tuturor elementelor, cat si curatarea membranei PVC.

Operatiune: demontare cort, paletizare, transport, remontare pe noul amplasament.

Caracteristici cort: 2 corturi cu structura de aluminiu, invelitoare PVC, poarta de access, dimensiuni 18m x 33m x 3.5m

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

 

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro