La finalul lunii octombrie am incheiat cu succes un proiect de referinta pentru echipa noastra, data fiind complexitatea si inovatia necesara realizarii acestuia.

Fiind unul dintre principalii producatori de mase plastice din zona Arges, cu o activitate in plina dezvoltare, beneficiarul a fost nevoit sa suplimenteze spatiile sale de depozitare intr-o perioada cat mai scurta.

Analiza costurilor si a rentabilitatii, cat si experienta proiectelor pe care le-am desfasurat impreuna in trecut, au convins beneficiarul ca solutia propusa de noi este cea mai potrivita: 2000 metri patrati de hala tip cort, impartiti in 2 corpuri conectate pe una dintre laturi. Aceasta solutie permite utilizarea unitara a celor 2000 metri patrati, oferind posibiltiatea de a organiza cat mai eficient fluxuri si manevre in interiorul corturilor. In plus, aceasta solutie permite o latime totala de 40m in conditii de cost mult optimizat fata de o hala cu structura clasica.

Provocarea acestui proiect a fost reprezentata de realizarea conectarii dintre cele doua corturi, presupunand montarea unui jgheab colector care sa preia apa pluviala de pe cele doua pante de acoperis si sa o scurga in sistemul de colectare al beneficiarului. In plus, a fost propusa si acceptata o solutie de incalzire a jgheabului pentru a preintampina acumularea zapezii in aceasta zona si pentru a proteja siguranta constructiei.

Pentru confortul lucratorilor, dar si pentru respectarea conditiilor de depozitare specifice produselor pe care beneficiarul le produce, a fost necesara asigurarea unor temperaturi controlate, atat pe perioada verii, cat si pe parcursul iernii.

Astfel, s-a optat pentru un acoperis din PVC dublu strat, cu termoizolatie si pentru pereti din panouri termoizolante tip sandwich cu performante deosebite: spuma PIR (rezistenta sporita la foc) de 80mm grosime, si grosime a tablei 0.6mm.

Pentru a completa functionalitatea halei-cort, a fost montata tamplarie cu geam termopan si usi sectionale pentru access.

Pentru realizarea proiectului singura sarcina a beneficiarului a fost sa amenajeze platforma betonata pe care au fost instalate corturile.

Intregul proiect a fost finalizat in mai putin de 60 de zile de la contractare, beneficiarul declarandu-se multumit de alegerea facuta. De altfel, este vorba despre un partener de top al echipei noastre,  beneficiind deja de peste 2000 mp de hale tip cort, achizitionati in ultimii 2 ani.

Impreuna cream spatii pentru dezvoltare!

Proiect: 2 hale tip cort termoizolate x 20 latime 50 lungime 4 inaltime

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

 

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro