Halele modulare cu structura metalica reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea unei constructii cu deschideri mari, in functie de viziunea fiecarui proiect si necesitatea fiecarui client. Acestea pot fi utilizate atat pentru edificarea unor cladiri simple, precum depozite sau spatii comerciale, cat si a unor clădiri complexe.

Avantajele halelor metalice:

  • Montaj rapid si economic
  • Structura rezistenta in conformitate cu standardele europene
  • Posibilitate de mutare sau extindere

Construcția ușoară din profile de aluminiu permite o realizare rapidă, atât în ceea ce privește construcția, cât și instalarea / dezinstalarea obiectivului. Constructiile pot fi adaptate unor utilizari diverse, cum ar fi diferite festivități, târguri, obiective sportive, de depozitare și chiar industriale.

In primul rand halele pot fi considerate „modulare” ca destinatie de intrebuintare. Astfel, datorita flexibilitatii, se poate adapta pe structura halelor modulare fie o locatie de evenimente, fie, daca va razganditi si vreti sa ii atribuiti alta destinatie, poate fi transformata usor in hala de depozitare sau in hala industriala. Puteti avea o hala pe post de depozit iar mai apoi, cu mici modificari, sa il transformati intr-un spatiu de recreere.

Aceste structuri au caracter temporar, motiv pentru care obtineti mult mai usor autorizatiile necesare in cazul unei constructii si astfel, scutiti din timpul pierdut la institutiile statului. Se monteaza rapid si usor datorita structurii si a sistemelor practice de prindere.

O astfel de hala este practica in special datorita spatiului interior complet liber – lipsit de stalpi de sustinere.

Exista sisteme de culisare a prelatelor foarte ingenioase si sigure. Acestea se evidentiaza prin rapiditatea cu care pot fi montate, dar mai ales etansarea perfecta si izolarea de ploaie. Prelatele laterale pot fi inchise sau deschise extrem de repede si usor printr-un fermoar.

Avand in vedere ca vorbim de hale modulare, acestea va ofera o gama vasta de posibilitati pentru personalizare:

  • interiorul se poate delimita fie cu pereti din prelata, fie cu pereti solizi din tabla cutata sau panouri tip sandwich;
  • structura se poate realiza la comanda pe dimensiuni mai groase, in functie de conditiile de intrebuintare si zona geografica unde va fi montat cortul;
  • hala achizitionata la un moment dat se poate mari ulterior cu cateva module, achizitionate separat;
  • hala pe care ati achizitionat-o la un moment dat se poate imparti in doua hale prin achizitionarea unui set de „capete”;

Aceasta a fost o mica exemplificare, insa avantajul cel mai mare la acest tip de hale, anume faptul ca sunt modulare, va confera in exclusivitate posibilitatea personalizarii acestora dupa propriile necesitati. Astfel, halele modulare reprezinta cea mai rapida si eficienta solutie in afacerea dumneavoastra!

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

 

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro