Una dintre cele mai importante decizii cu care se confrunta cuplurile ce se afla in pragul pasului cel mare este locatia unde se va tine evenimentul. Femeile sunt cele care de obicei au planificat deja totul in capul lor, pana la cel mai mic detaliu, exact asa cum si-au dorit sa fie nunta lor. De-a lungul anilor aduna informatii din filme sau de la diverse evenimente, le adapteaza dupa propriile gusturi si apoi vin si spun „vreau asa!”.

Desi am trecut printr-o perioada dificila pentru multi dintre noi si multe evenimente au fost anulate sau obligatoriu restranse, tinerii indragostiti nu renunta la a transpune in realitate nunta la care au visat de atata timp.

Cea mai solicitanta perioada este perioada care permite sustinerea unui eveniment in aer liber, pentru spatiul pus la dispozitie si pentru posibilitatea pe care le-o ofera cuplurilor de a se implica mai mult in amenajarea si decorarea locatiei unde se va desfasura evenimentul. Corturile pe care vi le punem la dispozitie va ofera ocazia de a sustine evenimentul nuntii dumneavoastra in locul mult visat si poate fi amenajat exact dupa bunul dumneavoastra plac si in functie de numarul de invitati, datorita sistemului sau modular. Acesta se adapteaza oricaror cerinte, fie ca doriti un eveniment restrans si cochet, fie ca va doriti un eveniment cu cat mai multi invitati.

Unul dintre cele mai importante avantaje pentru care se cauta tot mai mult corturile pentru nunti este faptul ca va protejeaza de vremea nefavorabila. Avand in vedere ca spatiile deschise sunt preferatele pentru nunti, este important ca in cazul unei ploi neprevazute de vara sau chiar daca vremea se hotaraste sa fie capricioasa intreaga zi a marelui eveniment, aceasta sa nu strice intru totul planurile de mult puse la punct.

Un alt avantaj il reprezinta usurinta cu care un cort poate fi decorat in cele mai sofisticate amenajari pe care vi le doriti, aspect ce este mai greu de realizat in cadrul unei cladiri. Corturile noastre, tocmai pentru ca sunt modulare, va confera posibilitatea aranjarii scheletului exact asa cum v-ati imaginat intotdeauna.

Cel de-al treilea avantaj il reprezinta accesibilitatea din punct de vedere al costurilor. Cu totii stim ca atunci cand vine vorba de nunta, fiecare banut salvat conteaza, pentru ca oamenii nu renunta la nicio dorinta ce priveste marele eveniment.

In cele din urma, un alt avantaj il reprezinta faptul ca nu trebuie sa asteptati un an sau chiar mai mult pentru a prinde un loc, la fel de mult cum ati astepta la alte locatii, deoarece corturile noastre se amplaseaza in orice locatie doriti dumneavoastra. Nu este nevoie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste data pe care v-o doriti!

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

 

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro