Am discutat despre adaptabilitate atat in descrierea produselor pe care le oferim, cat si in articolele precedente. Am prezentat adaptabilitatea ca fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale structurilor noastre – acestea pot fi utilizate cu performante foarte bune intr-o gama varianta de situatii si exploatari.

Perioada dificila prin care trecem din punct de vedere economic, social si umanitar ne forteaza sa ne adaptam si sa cautam noi moduri de a ne pune in folosita cunostintele, aptitudinile, dar si spiritul civic.

Astfel, primul pas pe care l-am facut a fost sa continuam sa sprijinim comunitatea locala, de aceasta data printr-o donatie de 15.000 RON facuta Spitalului Orasenesc din Baicoi , destinati achizitionarii de echipamente medicale si de protectie.

Mai mult, ne-am aratat disponibilitatea de a utiliza stocul nostru de hale si corturi modulare pentru diversele nevoi ale autoritatilor.

De asemenea, am luat masurile de precautie recomandate de autoritati, reusind totodata sa ramanem in permanenta la dispozitia partenerilor nostri si sa nu intarziem proiectele aflate in desfasurare.

De-a lungul timpului, Impreuna cu partenerii nostri, am pregatit un portofoliu de corturi modulare special adaptate situatiilor de urgenta, fie ca este vorba despre operatiuni militare, medicale sau organizari de santiere – corturi ce pot fi livrate, instalate si mutate foarte rapid, pe masura ce conditiile de lucru evolueaza. Ele asigura o buna functionalitate, protejand personalul si echipamentele de conditiile meteo, materialele utilizate fiind extrem de rezistente : structura din aluminiu, invelitoare si pereti din membrana PVC alba, translucida si ignifuga, cu densitate 650 g/m2.

Detalii tehnice          

 • Dimensiuni variate:
  latimi de 6m, 9m sau 12m
  lungimi varibile pe module de 3m : multiple of 3
  inaltime standard : 2.5 m
 • Fixare rapida in orice fel de pardoseala ( pamant, dale de beton, platforma betonata )
 • Structura usoara din profile de aluminiu ( 94mm x 48,5mm x 2,5mm )
 • Elemente de rezistenta suplimentare : contravantuiri, scripeti de tensionare
 • Componente cu repetabilitate : asamblarea se face rapid
 • Accesul poate fi configurat in functie de necesitati, cu pereti cortina, intrari tip fermoar sau usa
 • Membrana PVC densitate 650g/m2, ignifuga, rezistenta la UV, translucida ( permite trecerea luminii naturale )
 • Luminatoare transparente, pentru imbunatatirea lucrului la interior
 • Manual de instructiuni, documentatia tehnica ce include certificat CE

 

In galeria alaturata puteti viziona corturile pe care le oferim si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare.

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

Telefon: 0758 111 800 | Email: office@halesicorturi.ro