In articolul precedent am prezentat diversele caracteristici ale halelor tip cort cu structura usoara din aluminiu, care se transforma in avantaje semnificative pentru clientii nostri. Pe langa halele de depozitare simple, care au atat acoperisul cat si peretii din membrana PVC, oferim si alte solutii de configurare ale corturilor industriale.

Unele dintre cele mai populare dotari in randul clientilor nostri sunt luminatoarele, confectionate din material PVC transparent si croite special in mijlocul peretelui de membrana PVC. Acestea confera cortului un aspect mai apropiat de cel al unei constructii clasice cu ferestre, dar si imbunatatesc semnificativ ‘’comunicarea’’ vizuala intre interiorul si exteriorul constructiei.

Peretii cortului pot fi alesi dintr-o gama larga de culori, putand fi adaptati identitatii vizuale a companiei Dumneavoastra. Mai mult, membrana PVC poate fi inscrptionata cu grafica pe care o doriti, fie ca este  vorba despre un logo, numele companiei sau un anumit mesaj pe care il doriti afisat.

In timpul unor activitati de incarcare, descarcare, manipulare si aranjare a marfurilor in interiorul sau exteriorul unui cort industrial, pot aparea atingeri, loviri sau taieturi ale membranei PVC care inveleste structura halei. Din acest motiv, dar si pentru o siguranta suplimentara anti-efractie, oferim clientilor optiunea ca peretii halei sa fie din tabla cutata din otel prevopsit, avand o multitudine de culori si grosimi disponibile. Peretii din tabla confera corturilor noastre un aspect industrial, potrivit unor activitati de depozitare, sau comerciale .

Pentru ca in astfel de hale fara izolatie termica exista riscul aparitiei condensului, avem ca solutie posibilitatea de a dota hala cu un strat suplimentar de membrana PVC sub stratul principal, care are rolul de a colecta condensul format si a-l evacua in exteriorul halei, protejand bunurile si persoanele care desfasoara activitati la interior. De asemenea, hala tip cort are prevazute buzunare speciale pe cele doua frontoane, cu rolul de a ajuta ventilatia si preveni aparitia condensului. Pentru ventilatia spatiului interior pot fi folosite si variantele de deschidere ale peretilor halei : pereti tip cortina, pereti cu deschidere tip fermoar, usi pietonale, usi industriale sectionale sau culisante – toate acestea sunt optiuni care pot fi adaugate proiectelor noastre.

Chiar daca principiul aparitiei halelor tip cort a fost cel al simplitatii, eficientei si flexibilitatii, aceste structuri pot fi personalizate in numeroase moduri si pot egala avantajele unei cladiri sau hale clasice, din zidarie sau structura grea din otel. Cele mai bune exemple pe care le putem evidentia sunt corturile termoizolate, care imbina o structura usoara, modulara, cu performantele termice ale unei hale clasice, la costuri mult reduse. Invelitoarea unei astfel de constructii este formata din doua straturi de membrana PVC ignifugata si rezistenta UV, intre care exista un strat de membrana aluminizata ce actioneaza ca o bariera termica. De asemenea, intre aceste straturi se creaza o perna de aer ce ajuta suplimentar la mentinerea performantelor termice ale constructiei.

Odata rezolvata izolatia termica a acoperisului, peretii halei tip cort pot fi imbracati cu panouri termoizolante tip sandwich, intr-o multime de grosimi si culori. Aceasta configuratie de cort industrial reprezinta solutia ideala pentru dezvoltarea unei activitati de productie, de depozitare a unor marfuri sensibile, sau chiar pentru service-uri auto si magazine, putand fi dotate cu toate instalatiile necesare acestor activitati : retea electrica si de iluminare, instalatii de caldura sau apa, etc. De asemenea, aceste corturi pot fi dotate cu ferestre si usi in aceeasi masura ca si halele clasice din zidarie sau structura de otel.

 

Contactati acum reprezentantii nostri de vanzari pentru a afla detalii despre produsele si serviciile noastre.

Telefon: 0758 111 800      |      Email: office@halesicorturi.ro